Medlemmar: 8855 st.
Visa menyn

Supporterträff i Stockholm

lör 2 feb 2002 kl 00:00

Här kommer bilderna från supporterträffen i Stockholm. Ett  tiotal fans dök upp på Dubliners. Själv hade jag varit ute i Jakobsberg hos Uffe innan träffen. Tomas Fastén från Leksand ringde när vi satt på pendeltåget och meddelade att den irländska puben skulle visa rugby (ovalboll). Trots vårt försök att hitta en annan pub att se matchen på fick det bli Dubliners. Personalen bjussade på två små-tv utan ljud, trots att de lovat veckan innan att de skulle visa matchen på storbild. Illa. Käk och ett par pints innan matchen trampade igång. Inte mycket till underhållning, men vi hade trevligt. Vid sjubläcket drog vi oss upp till The Loft på Regeringsgatan. Där blev vi kvar, och fulla ska tilläggas, till elva eller nått då gruppen splittrades. Undertecknad, Uffe, Lelle och Joel gav dock inte upp. De båda hårdrockande väktarna tipsade om The Ancor på Sveavägen. Där avslutade vi innan en svartbula tog oss hem till Uffe för ett par timmars sömn på soffan. Vi som var med var: Jocke Lander, Mark Everall med sambo, Uffe Jansson, Lelle, bröderna Ljugberg, Thomas Fastén, Joel Wennerberg, Pontus Nilsson och Walle. Plus Jonas Claesson som dök upp på "Loftet". Hoppas att reprisen inte dröjer!!! {gallery}arsenal_sweden/reserapporter/2002_Supportertraff_Stockholm{/gallery}

Här kommer bilderna från supporterträffen i Stockholm.

Ett  tiotal fans dök upp på Dubliners. Själv hade jag varit ute i Jakobsberg hos Uffe innan träffen. Tomas Fastén från Leksand ringde när vi satt på pendeltåget och meddelade att den irländska puben skulle visa rugby (ovalboll).

Trots vårt försök att hitta en annan pub att se matchen på fick det bli Dubliners. Personalen bjussade på två små-tv utan ljud, trots att de lovat veckan innan att de skulle visa matchen på storbild. Illa.

Käk och ett par pints innan matchen trampade igång. Inte mycket till underhållning, men vi hade trevligt. Vid sjubläcket drog vi oss upp till The Loft på Regeringsgatan. Där blev vi kvar, och fulla ska tilläggas, till elva eller nått då gruppen splittrades.

Undertecknad, Uffe, Lelle och Joel gav dock inte upp. De båda hårdrockande väktarna tipsade om The Ancor på Sveavägen. Där avslutade vi innan en svartbula tog oss hem till Uffe för ett par timmars sömn på soffan.

Vi som var med var: Jocke Lander, Mark Everall med sambo, Uffe Jansson, Lelle, bröderna Ljugberg, Thomas Fastén, Joel Wennerberg, Pontus Nilsson och Walle. Plus Jonas Claesson som dök upp på "Loftet".

Hoppas att reprisen inte dröjer!!!

{gallery}arsenal_sweden/reserapporter/2002_Supportertraff_Stockholm{/gallery}