Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Axelskadan var nära att knäcka Seaman.

Seaman nära att sluta

sön 10 feb 2002 kl 14:40

Nu avslöjar David Seaman att axelskadan höll på att knäcka honom. Flera gånger funderade han på att lägga handskarna på hyllan.

Det var efter mötet med Panathinaikos i september förra året som Seaman skadade sig i axeln och sedan dess har han varit utanför laget. Nu är han visserligen på väg tillbaka - men det var inte långt ifrån att han avslutade sin aktiva karriär.
- Läkarna sa aldrig rent ut att jag skulle vara tvungen att sluta men jag tänkte själv på det ett antal gånger. När smärtan finns där hela tiden är det svårt att tro att det ska gå över. Det gjorde till och med ont när jag höll på med dagliga sysslor i hemmet, säger David Seaman till sports.com.

Nu är han på väg tillbaka i hetluften. Och Svennis håller honom fortfarande som nummer ett inför sommarens VM-slutspel. Därefter är det kanske inte omöjligt att Seaman tar sig en liten funderare igen ...

Patrik Nyström