Medlemmar: 3182 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Grimandi tycker Igors fått oförtjänt med kritik.

Grimster hyllar Igors

tor 7 mar 2002 kl 21:10

Igors Stepanovs är en stark människa. Det säger Gilles Grimandi på sin hemsida.

Stepanovs har efter att ha fått utstå extremt mycket kritik efter fjolårets insats på Old Trafford, kommit tillbaka in i A-laget och spelat ett stort försvarsspel. Letten har spelat fyra matcher i Premier League i år och i tre av dem har Arsenal hållit nollan.

Någon som har insett Igors storhet är Grimandi.
- Igors mottog mycket orättvis kritik efter Unitedmatchen, säger han på sin hemsida icons.com. Hela laget spelade dåligt men han fick själv bära hundhuvudet. Efter den matchen fick han inte spela på väldigt länge, och det hade säkert knäckt en svagare karaktär men Igors är stark.<P>

- Han bara fortsatte kämpa för att se ljuset i tunneln och nu har han gjort det. Förra veckan fick han till och med några ramsor av supportrarna och det var väldigt trevligt att höra.