Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Ny målvakt på gång?

mån 4 mar 2002 kl 18:39

Behöver Arsenal verkligen fler målvakter? Ett rykte gör i alla fall gällande att det har visats intresse för fransmannen Ulrich Rame.

Enligt The Beautiful Game har Arsenal erbjudit Rame att komma till London nästa säsong. 29-åringen vaktar just nu målet i Bordeaux och värderas till sex miljoner pund. Om det inte vore för Barthez hade Rame var ett givet alternativ som Frankrikes förstamålvakt.

Oavsett vad tror jag att vi ska ta spekulationer om nya målvakter med en stor nypa salt. Visst, David Seaman kommer att avsluta sin karriär snart men vi har redan täckt upp bra bakom honom. Richard Wright är ett givet förstaval när Seaman tackar för sig och Stuart Taylor har redan visat att han är mogen för Premier League.

En ny målvakt står knappast högst på Arsene Wengers önskelista.