Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger har inga planer på att sälja Inamoto eller Edu.

Ingen försäljning på gång

fre 1 mar 2002 kl 10:33

Junichi Inamoto och Edu blir kvar i Arsenal. I alla fall säsongen ut.

Arsene Wenger meddelar nu att både Inamoto och Edu stannar i Arsenal säsongen ut. Det rykte som spridits om att duon skulle säljas för att inbringa pengar till eventuella spel-köp av David Trezeguet och Mark van Bommel avfärdas nu från fransmannen.

- Jag pratade med Inamoto och har är nöjd och jobbar på hårt. Han tränar med a-laget och spelar regelbundet med b-laget. Han kommer att stanna till maj, åtminstone. Edu gjorde bra ifrån sig mot Leverkusen så det samma gäller honom. När säsongen är slut ska vi prata igen, säger Wenger till planetfootball.com.

Edu kom från Corinthians för £6 miljoner och japanen från Osaka Gambo för £4 miljo-ner. Ingen av dem har lyckats särskilt bra med att anpassa sig till den engelska fotbollen och det troliga är väl att båda försvinner efter säsongen. Inamoto måste spela regelbundet för att behålla sin plats i det japanska landslaget.

Men vad skulle dessa spelarförsäljningar egentligen inbringa? Knappat ens vad vi gav för dem och ska Arsenal köpa loss Trezeguet och Van Bommel är Edu- och Inamotopengarna bara kaffestålar ...

Menar dock inte att vi ska avstå varken Trezeguet eller Bommel om vi får chansen – tvärtom!