Medlemmar: 8917 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Dietmar Hamann på väg till Arsenal?

Nya transferrykten

ons 17 apr 2002 kl 20:52

Van Bommel till Real, Dietmar Hamann till Arsenal. Var ska detta sluta?

Silly Season är i full gång. Idag går det att läsa på footballbc.com att Liverpools Dietmar Hamann inte trivs i Merseysideklubben och enligt Daily Star skulle Arsenal och Arsene Wenger se tysken som en perfekt ersättare till Patrick Vieira. Hamann fick sitta på bänken mot Bayer Leverkusen i Champions League-kvatren och är tjurig.
Även Bayern München är med i snacket.

Läste igår att Real Madrid nu även de jagar PSV:s Mark Van Bommel. Spanjorerna säger att de ser Bommel som ett alternativ om inte Vieira ansluter efter VM. Jag som trodde att vi skulle bjuda på ett innermittfält med Bommel och Vieira nästa säsong ...

Även en annan PSV-vän, Kevin Hofland, som allt som oftast länkas ihop med en flytt till Premier League och Arsenal har sagt att om ingen klubb hör av sig innan 1 maj så kommer han att stanna i Eindhoven. Hittills har det varit dött med seriösa förslag, enligt PSV, men det verkar svårt att tro om man läser de engelska tidningarna.

Samtidigt har QPR startat samtal med Arsenal för att eventuellt kunna köpa loss Jerome Thomas. Arsenalynglingen har under våren varit utlånad till just Rangers där han imponerat så mycket att de vill köpa loss honom.