Medlemmar: 8812 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Reyes är aktuell för Gunners.

Nya rykten: Reyes, De Boer och Emre

tor 23 maj 2002 kl 19:17

Reyes, De Boer och Emre. Dessa är de senaste i raden av spelare som ska vara på väg till Arsenal.

Onefootball.com uppger att Sevillas 18-årige offensive mittfältare Jose Reyes är på väg till Arsenal. Den spanska klubben uppges begära cirka 150 miljoner kronor för ynglingen, och förhandlingar ska ha inletts. Arsenal har under den här säsongen studerat spanjoren under ett flertal tillfällen.

Frank de Boer uppger på sin hemsida på icons.com att han, om Arsenal verkligen är intresserat av honom, är beredd att diskutera med Arsene Wenger. Men så länge han inte hör direkt från Londonklubben så vill han inte uttala sig mer i frågan.

Worldsoccernews.com skriver att Arsenal för att stärka högersidan på mittfältet ska värva Inters turkiske VM-spelare Emre Belezoglu. Gunners har enligt hemsidan anmält sitt intresse för honom och har bett Inter ge sitt pris på spelaren.

Samtidigt är fortfarande Martin Keowns framtid i Arsenal osäker. Gunners har inte erbjudit 35-åringen något nytt kontrakt ännu, och flera andra klubbar har visat intresse för den engelske VM-backen. Bland annat så har Newcastle och Fulham nämnts som intresserade klubbar, men jag tar för givet att Keown finns med i Arsenals trupp även nästa år. Wenger kan inte släppa en så betydelsefull spelare som Martin.