Medlemmar: 3866 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Här är de engelska blaskorna dan efter seriesegern på Old Trafford.

Kommentarerna efter ligaguldet

tor 9 maj 2002 kl 13:47

Arsenalspelarna är strålande glada efter segern igår. Ni vet, då vi säkrade dubbeln på Old Trafford!

Martin Keown tycker att den här dubbeln känns skönare än den han var med och vann –98.
- Ikväll visade vi upp alla de goda sidorna som vi har visat under den här tuffa men framgångsrika säsongen, säger han. Det finns inte många spelare som har vunnit dubbeln två gånger, men nu har vi gjort det. Men den här gången känns det på något sätt skönare.

Dennis Bergkamp som satt på bänken hela matchen, anser att Arsenals rekordbra bortaspel den här säsongen var värt att hylla.
- Med det här rekordet så har säsongen varit extra bra. Att avsluta i den här stilen känns fantastiskt. Vi kunde inte fira efter FA-cupfinalen på grund av den här matchen, men det kan vi nu även om vi har en match kvar. Förhoppningsvis kan matchen mot Everton vara ett utmärkt tillfälle att fira segern på, säger han.

Le Boss Arsene Wenger hyllar sina spelare och tror att dubbeln kan vara det som slutligen gör Arsenal till Englands ledande fotbollslag.
- Vi har inte förlorat borta den här säsongen och vi har gjort mål i varje match, säger fransmannen. Mina spelare var idag stabila som klippor i första halvlek och till och med bättre i andra. Vi ville att det skulle bli ett maktskifte inom fotbollen genom att vi tog titeln till London, så nu kan vi njuta av Evertonmatchen.

- Med maktskifte så menar jag att vi vill vinna ligan nästa år igen.