Medlemmar: 4439 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ponytail vill spela mer efter dubbeln.

Seaman vill fortsätta

tor 9 maj 2002 kl 12:31

Detta skulle bli David Seamans tolfte och sista säsong i Arsenal. Men nu, efter "the double" vill Ponytail fortsätta.

Till Evening Standard säger 38-åringen:
- Jag har alltid sagt att när tiden är inne för att sluta kommer jag att göra det. När säsongen startade och jag var skadad kände jag att nu kanske jag gör min säsong. Nu däremot känns det helt annorlunda. VM stundar och det är kul att spela fotboll. Blir jag erbjuden ett nytt kontrakt kommer jag att skriva på det.

Tränare Wenger kommer med största sannolikhet att erbjuda den engelske landslagsmålvakten ett nytt kontrakt. Kanske ett år till som burväktare och sedan som målvaktstränare i klubben.

Seaman kom till Arsenal 1990 för £1,3 miljoner från Londonklubben Q.P.R. Efter segern på Old Goldford igår Pony:
- Helt otroligt. Det är underbart att få vinna ligan här. Detta kommer jag aldrig att glömma. Denna dubbel känns bättre än den förra eftersom vi kunde vinna den här på Old Trafford. 1998 vann vi den inför vår hemmapublik och det var fantastiskt, men att sno den från dem.