Medlemmar: 8776 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Chansning höll - Wenger är nöjd med Freddie.

Wenger hyllar Freddie

ons 18 sep 2002 kl 21:34

Freddie Ljungberg gjorde en mycket bra comeback. Arsene Wenger var inte sen att stämma in i hyllningskören.

Wenger gav Ljungberg beröm efter matchen mot Dortmund, där mittfältaren gjorde 2-0 målet.
- Det var en chansning att spela Freddie, säger Wenger. Men han har tränat väldigt hårt med vår konditionstränare och alla test har visat att han var redo. Han blev faktiskt starkare och starkare ju längre matchen led. Det här är en bonus för oss, för vi förväntade inte att han skulle vara tillbaka så tidigt. Men Freddie är en vinnare och en krigare och jag tänkte att det skulle få honom att spela i matchen.

Le Boss var även mycket nöjd med försvarsspelet och särskilt med att vi höll nollan.
- Det bästa med kvällen var att vi inte släppte in något mål som vi brukar göra i Champions League. Jag har känt de senaste två-tre matcherna att vi har blivit bättre och bättre i försvaret. Att vi inte släppte in något mål gör att jag känner stor optimism inför det fortsatta Champions League-spelet.