Medlemmar: 4978 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vieira kan hamna i nytt blåsväder.

Paddy anklagas igen

tis 3 sep 2002 kl 23:09

Självklart! Man hade ju inte väntat sig något annat ...

Patrick Vieira har precis blivit avstängd en match. Nu verkar det som om att han blir avstängd ytterligare en tid, och detta på grund av att han, enligt FA, "har använt sig av förolämpande språk mot en matchfunktionär" (läs Andy D’Urso).

Arsenal publicerade ett uttalande på Arsenal.com som lyder: "Vi har fjorton dagar på oss att svara på den har anklagelsen. Vi kommer att begära en oberoende utredning där vi kommer försvara Patrick med vår fulla kraft."

Man undrar vad Paddy har sagt. Är det så att han verkligen har sagt något olämpligt till domaren så ska han väl ha avstängning, men jag tror inte att han har gjort det i och med att han är så pass rutinerad att han ska klara av att hålla sig kylig i situationer som denna.