Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Shaaban spikade igen mot PSV - och var nöjd efteråt.

Reaktioner efter PSV

ons 13 nov 2002 kl 22:23

Wenger var nöjd. Men Rami Shaaban var överlycklig.

Shaaban anser att han tog sin chans i matchen mot PSV Eindhoven.
- Jag försökte bara njuta av stunden, och jag är väldigt nöjd med att ha hållit nollan. Jag fick min chans idag och jag gjorde mitt bästa, säger han. Det var svårt att spela då vi fick en man utvisad och det var viktig att jag pratade med mitt försvar. Vår kommunikation fungerade okej.

Om matchen mot Sp*rs var han sådär härligt lojal som man ska vara.
- Det är upp till the boss att avgöra om jag eller Taylor ska spela. Jag kan bara göra mitt bästa på träningarna. Det har varit min filosofi sedan jag började spela fotboll. Det är naturligtvis en stormatch här i England och jag har hört mycket om den.

Arsene Wenger var nöjd med Arsenals insats i matchen.
- På det hela taget är jag nöjd med vårt spel. Vi hamnade oturligt i numerärt underläge, men vi var hela tiden farliga framför deras mål. Vi visade stort självförtroende och vi är ett starkt lag. Nu har vi spelat två matcher i rad utan att ha släppt in ett mål.

- Kolo Toures utvisning var lite hård. Han förtjänade visserligen den första varningen, men vid den andra så gick han på bollen.

Om den heta målvaktsfrågan sa le Boss:
- Vi vet nu att David Seaman missar matchen på lördag så jag kommer att välja mellan Rami Shaaban och Stuart Taylor. Jag är inte orolig vem av dem jag än väljer. Ikväll var Rami pigg och koncentrerad. Det var inte den lättaste matchen för honom i och med att vi bara var tio man.