Igors nätade för reserverna på Underhill.

Reserverna slog Saints

tis 28 jan 2003 kl 13:09

Arsenalreserverna har häng på toppen i serien. På måndagen tog man in lite av Derbys försprång.

Arsenal tog emot Southampton på Underhill och med i laget var bland andra Igors Stepanovs, Sebastian Svärd och Jeremie Aliadiere ur A-truppen. Och det var just dessa som svarade för Arsenals mål i 3-1 segern.
Igors petade in 1-0 efter fyra minuter men Saints Howard kvitterade på frispark tjugo minuter före halvtid.

Direkt i inledningen av andra sköt Svärd från straffområdeslinjen efter en hörna, och bollen gick via en försvarare i mål. Tio minuter senare fastställde Aliadiere slutresultatet genom att avsluta Garrys förarbete. Fransmannen hann även med att missa en straff i sin andra match efter ljumskbråcket.

Arsenals lag: Holloway – Bailey, Nicolau, Stepanovs (Bradley 64), Chorley – Garry, Brown (Spicer 71), Svärd, Thomas – Aliadiere, Bentley

Ej använda: Niedzwiecki, Grondin, Hoyte