Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Luzhny borde ha spelat mot Liverpool.

Krönika: Funderingar ...

tor 30 jan 2003 kl 09:31

Kul att läsa alla reaktioner både här i vårt superba forum och på svenska fans. Jag håller definitivt med dem som tycker att vi får skylla oss själva som inte lyckas döda matchen i tidigt läge. En riktigt bra insats, men bittert att det inte blev tre poäng.

Situationen som ger 2-2 är inte mycket att säga om. Hörnsituationen är 50/50 - visst reprisen visar att det klart och tydligt inte är hörna - men jag förstår att han ger Liverpool fördel.
Vad som däremot tåls att diskutera är Arsenals agerande när målet görs. Snacka om tamt försvarsspel. Man-man-spel från Arsenals sida där och vi vunnit matchen.

Sky utser Emile Heskey till man-of-the-match!? Undrar bara om de sett samma match som jag gjort. Skulle säga att varenda Arsenalspelare förutom Lauren hade varit ett bättre val.
Ja, ja.
Apropå Lauren. Varför spelar inte Hästen högerback. Laurens insatser sista tiden har inte varit bra. Ukrainaren känns som ett klart säkrare alternativ.

Annars är det mycket som ändå känns bra trots de tappade poängen. Spelet var långa stunder en fröjd att skåda. Bergkamp, Henry, Vieira, Cole, Pires och Gilberto var grymma. Kan vi bara bibehålla detta så är jag säker på att Paddy lyfter ligapokalen i maj. Om det blir på Highbury eller nån annanstans kvittar.

Skönaste av allt just nu är att det är sista gången - jag lovar i alla mig själv detta - jag ser en Arsenalmatch på video i efterhand. Det har blivit åt helvete för mycket sånt denna säsong på grund av taskiga arbetstider. Men som sagt - det är slut på det nu.

Vi ska ha styrelsemöte på lördag.
Har du synpunkter och idéer på hur vi kan förbättra klubben, hemsidan osv mejla mig - jockelander@hotmail.com - så ska vi diskutera saken.

Cheeeeeeeeeeeeeeeeeeers!