Medlemmar: 7604 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bergkamp vill stanna i Arsenal.

Ett år till för Bergkamp?

tis 4 mar 2003 kl 13:05

Har Dennis Bergkamp bestämt sig? Det ryktas om att han har det.

Att Dennis Bergkamp vill avsluta karriären i Arsenal vet vi redan, men om han lägger skorna på hyllan efter den här säsongen eller nästa är fortfarande oklart. Nu verkar det dock som att det blir ett år till i Gunners anfall, för Dennis känner att han kan fortsätta även efter sommaren.
- Vad finns det som är bättre än att spela fotboll? säger holländaren. Det viktigaste är att man är i form fysiskt och jag känner mig i riktigt bra form.

- Jag lever för att spela fotboll och för att kunna spela måste man ta hand om sin kropp under hela karriären.
- Jag spelade i Ajax i sju år, men jag har varit i Arsenal längre än så och därför känner jag mig mer hemma här.