Medlemmar: 8858 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ljungberg sköt Arsenal till final - nu måste han byta om i förloraromklädningsrummet.

"Fel" omklädningsrum

ons 23 apr 2003 kl 22:15

Arsenal fick södra omklädningsrummet i Millennium stadium. Där brukar förlorarna byta om.

Alla som inte tror på skrock kan sluta läsa nu och istället ägna sig åt något mera seriöst, såsom virkning eller karate. För nu är den sista lottningen inför cupfinalen avklarad och den gällde vilka omklädningsrum lagen ska byta om i samt i vilken kurva fansen får sitta.

Det visade sig att Arsenal fick det södra omklädningsrummet, det som fram till fjolårets kvalspel till division I då Stoke vände trenden, bara har nyttjats av det lag som sedermera stått som förlorare. Detta innebär alltså också att Arsenals fans sitter i den södra kurvan.

15 gånger under de tre åren som har gått sedan Englands nationalarena Wembley togs ur bruk har Millennium Stadium i Cardiff stått som värd för olika finaler och kvalfinaler mellan engelska lag. Endast tre av dessa matcher har vunnits av lag som har bytt om i det förhäxade omklädningsrummet. Arsenal bytte om där inför cupfinalen 2001, men slapp det i fjol. Nu är det dags att visa omvärlden att Arsenal vinner över alla förbannelser och demoner (och Michael Svensson).