Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Mindre charmig kille ...

Borde inte Sur-Alex lägga av snart?

tis 22 apr 2003 kl 17:31

Jo, jag vet att dessa krönikor ska handla om vårt kära Arsenal och inte om vår värsta fiende. Men jag kan helt enkelt inte hålla tyst längre om denna skotte.

Jag är helt enkelt väldigt trött på honom och hans j..la uttalanden. Droppen var hans uttalanden efter Sols, för mig, oförklarliga utvisning. Jag anser att detta var en situation som uppstår i nästan varje match. Ni som var uppmärksamma märkte att Ljungberg fick en likadan smäll mot Boro men det viftades inte med några kort då. Men Sur Alex börjar istället att snacka om att det är för mycket armbågar i fotbollen och att det var tur att Ole G inte bröt näsan eller käken. Patetiskt säger jag ...

Jag tror faktiskt att United kan få det svårt att hitta en efterträdare till "mannen med den röda näsan". Eftersom han ska vara kvar i klubben kommer han ju ändå försöka bestämma allt som händer. Från laguttagningarna till färgen på toaletterna på Old Träskford. Det är väl ingen som vill ta över ett lag om man har den mannen hängande över sig hela tiden.

Jag läste också att det var aktuellt att Ole G skulle berätta för FA att det inte var en avsiktig armbåge från Sol och att han därför inte borde bli avstängd. Jovisst, det tillåter ju säkert United att han gör ...

Nu är det bättre att vi ställer in oss på att det blir fyra matchers avstängning och koncentrerar oss på fortsättningen av säsongen. Det blir stentufft att fixa dubbeln, ingen tvivel om detta. Men det är absolut inte omöjligt. Jag var själv väldigt skeptisk efter United matchen men matchen på Riverside fick mig på andra tankar. Detta var mycket tack vare en viss fransman vid namn Pascal som jag och många andra "här inne" har skällt ut mer än en gång. Han såg ju faktiskt väldigt stabil ut helt plötsligt. Hoppas bara att han håller stilen säsongen ut.

Jag såg Skys dokumentär om Freddie i veckan. Den kan jag faktiskt rekommendera för er som inte sett den. Den visar hur stor Freddie är i London.

Kommer ni ihåg den gamla anfallsräven Henrik Bertilsson? I går fick jag chansen att möta honom men det hela slutade med att de vann med 2-0 och han gjorde båda. Inte så väldigt kul kan jag meddela...

Slutligen vill jag bara säga att jag tycker det är kul att allsvenskan är igång igen. Då har man ialla fall något att titta på efter att VI HAR VUNNIT DUBBELN!