Medlemmar: 8914 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Taylor tror inte han blir förstekeepern om Seaman lämnar.

Nr 13 är nr 2

tor 22 maj 2003 kl 21:12

Stuart Taylor tror inte att han blir förstamålvakt nästa säsong. - Slutar Seaman köper Arsenal en ny målvakt, säger han.

Taylor som den här säsongen vaktade Arsenals mål åtta gånger i ligan förväntar sig att Arsenal kommer att köpa en ny målvakt om Seaman lägger vantarna på hyllan.
- Slutar David så kommer klubben garanterat att köpa en ny förstamålvakt, säger den förre U21-landslagsmannen. Ska Arsenal vara en storklubb så måste klubben ha en välkänd målvakt, det är priset för att vara en storklubb.

- Jag kommer att fortsätta kämpa och en dag får jag min chans. Om Arsenal köper en ny målvakt så kommer jag att ta upp kampen med honom och försöka konkurrera ut honom. Jag vill spela för den här klubben, och det finns ju ingen poäng i att vara här om man inte får spela.