Medlemmar: 5368 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wiltord kan hamna i Frankrike.

Lyon vill ha Wiltord

mån 28 jul 2003 kl 11:36

Franska mästarna Olympique Lyon har brist på anfallare. Lösningen kan heta Sylvain Wiltord. Lyon förväntas erbjuda Arsenal £5 miljoner för den 29-årige fransmannen.

Wiltord som fortfarande har ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal köptes till klubben från Bordeaux för rekordsumman £11 miljoner i augusti 2000. Nu kan Arsenal eventuellt komma att erbjudas mindre än halva köpesumman tre år senare. Något som kanske är mer än väl talande för transfermarknaden år 2003.

Enligt The Evening Standard har Wiltord erbjudits att förlänga sitt kontrakt med Arsenal i ytterligare två år, men Wiltord  säger sig vilja ha säkerhet i ett kontrakt som löper under en längre tidsperiod. Något som Olympique Lyon kanske kan erbjuda.

Samtidigt uppges att Lyons konkurrent Paris St Germain också är intresserade av Wiltord. Paris St Germain har efter sommarens försäljning av Ronaldinho dessutom fått ett välförtjänt tillskott i kassakistan.

I Evening Standard dementerar också Giovanni van Bronckhorst att han skulle vara på väg från Arsenal. De klubbar som nämnts i samband med Bronckhorst är PSV Eindhoven och Celtic.

- Jag har inga intentioner att lämna Arsenal där jag trivs, säger Bronckhorst, som dessutom anser att det skulle vara tufft för en före detta Rangers spelare att skriva på för ärkerivalen Celtic.