Medlemmar: 4617 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal ville sälja Ljungberg till Chelsea, men ryssarna ville bara ha Henry - och Vieira.

Arsenal var redo sälja Freddie

ons 22 okt 2003 kl 12:30

Fredrik Ljungberg hos Chelsea? Tanken svindlar. Men nu kommer uppgifter om att Arsenal bjöd ut Ljungberg tillsammans med Jeffers till Abramovich under sommaren. Miljardären shoppade dock på annat håll.

Enligt uppgifter i engelsk media förde Arsène Wenger under sommaren samtal med Chelseas nye ähare Roman Abramovich. Arsenal, i behov av pengar, försökte sälja av Fredrik Ljungberg och Francis Jeffers till Chelsea. En affär som avböjdes. De enda spelare Chelsea var intresserade av från Arsenal var Henry och Vieira.

I en ny bok titulerad "Chelski – The russian revolution" återberättas kohandlat mellan de båda klubbarna. Som bekant blev det ingen affär mellan de båda Londonlagen. Abramovich handlade friskt ändå. På drygt 60 dagar inhandlades spelare för över en miljard kronor.

Peter Weyde