Medlemmar: 8839 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Är Arsenal på väg att värva West Hams Defoe?

Nya rykten kring Defoe

tis 25 nov 2003 kl 09:37

Under hösten har Jermain Defoe varit ett namn som nämnts i samband med Arsenal och vinterns kommande transferfönster. När West Ham igår köpt sig en ny anfallare antas det också innebära att Defoe lämnar klubben.

Under måndagen blev det klart att West Ham skaffar sig ytterligare en anfallare. Det blir Nottingham Forests Marlon Harewood som köps in för 500,000 pund.
West Ham sitter då meden trupp om fem anfallare som tävlar om två platser. Detta faktum ger utrymme för spekulationer om att Londonklubben står i begrepp att sälja 21-åriga stjärnskottet Jermain Defoe när transfermarknaden öppnar efter nyår.

Manchester United har redan visat sitt intresse för Defoe, men flera uppgifter under den senaste tiden har gjort gällande att även Arsenal skulle vara intresserade av att få Defoe i sin trupp.

Att Wenger söker partner till Henry är ingen hemlighet. Och Jermaine Defoe skulle kunna vara den personen. Han kan komma att utgöra ett slagkraftigare komplement än Francis Jeffers, det uppger "The Guardian" under tisdagen.

Arsenals finansiellt kärva situation kräver nästan att man tar sig vidare i Champions League. Detta för att få in nytt kapital till eventuella spelarköp.

Peter Weyde