Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Marcos sjuka vecka

fre 30 sep 2005 kl 14:31

SÖNDAG 24/9 - 04:30: Kaffebryggaren slås på, ca: 3 koppar, med en skvätt röd mjölk såklart.

*Host* *Host* Har lilltösen hos mig, ljuvligt! Tillbringar natten med att höra hennes uppenbara rosslingar frambringa min självklara sömnlöshet.
Tänk att jag en dag ska få se denna underbara varelse sprinta längs vänsterkanten på självaste Ashburton Grove med en vänsterfot a lá Mr Overmars. *sluuurp*
Min tös i ett nötskal det.

Missnöjd efter matchen mot West Ham. Alldeles för plottrigt, ingen som vill ta skott.
Varför, eller varför inte kanske det heter (vem bryr sig om petitesser)? Struntar i att lägga mer huvudbry i det (har tillräckligt med rynkor som det är).
Dock fasar jag för Champions League-matchen. Tänk om vi torskar nu?
Då har vi en inte så liten uppförsbacke att trampa i!

Sparkar boll på eftermiddagen vilket med facit i hand kanske inte var det bästa med tanke på en liten rinnande näsa.
Nåja...skam den som ger sig. Vi vinner matchen (1-2 mot V. Husby), drygar ut avståndet till Hagahöjden (Willners gamla gäng f.ö.) med totalt 12 pinnar. Dock bör tilläggas att detta rör sig om B-lagsspel, även om bedriften att komma upp i klass 2 är oerhört starkt med tanke på att A-laget befinner sig i Div-5 Östra.
Nu väntar resor västeröver mot storheter som: Motala, Linghem och LSW J

MÅNDAG

Bör läggas helt åt sidan då jag tillbringar mestadels av dagen med kraftiga nysningar, hosta samt någon obeskrivlig grön substans som tydligen valt just denna dag att åberopa ett studiebesök högt upp i min näsborre. The End!

TISDAG

Har legat med förkylning i 2 dagar nu tack vare min lilltös som hade oförskämdheten att med de sötaste valpögon som någonsin skådats fråga om hon fick sova bredvid sin far. Snacka om långsynt då detta hände i lördagskväll ;-)

Skallebang som stör, men tack och lov så tillbringar jag och min IKEA-mugg stora framgångsrika stunder tillsammans under dagen. Dessa underbara Colombianer och dess höglands-odlade bönor.

Laddade med 2 stycke folköl av det finaste märke (Carlsberg).
Skaplig match, dock vissa saker att ha åsikter på, konstigt vore annars.
Varför skjuts det så lite kan man fråga sig?
Skadelistan stor, o frågorna likaså:
Ljungberg stabil, men vek? Reyes snabb men ojämn? Henry borta, länge? Hleb teknisk men skotträdd? Pires, osäker? Flamini, otillräcklig? Fabregas, tunn?

Samma fakta som alltid dyker upp efter varje match mao...

Ingenting kan dock ta ifrån mig känslan att vi nu, NU (äntligen), är på rätt väg mot det vad alla kritiker kallat den RÄTTA vägen mot Champions League.
Stabilt bakåt samt vinst på bortamark...kan man begära mer av dagens Arsenal??

Kan för övrigt meddela att både pappa och dotter är friska nu och back in business J

Viva Arsenal!!!

Text: MarcO