Medlemmar: 7619 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Massor med nyheter på nya hemsidan.

Välkommen till nya Arsenal.se

mån 15 sep 2008 kl 01:19

Äntligen är den ute i cyberrymden. Arsenal Sweden kan stolt presentera nya Arsenal.se

Vi vill hälsa er välkomna till vårt nya webbhem. Efter månader av jobb är sajten redo att sjösättas.
Ni kommer säkert att märka att vissa saker inte är helt klara än när ni gör resan genom alla undersajter.
Vi kommer att jobba hårt under den här veckan för att verkligen göra klart att det som återstår medan vi samtidigt går på nästa etapp av uppfräschande av sidan.

Den största fördelen med den nya sidan ser kanske inte ni som besöker sajten, men de bakomliggande programmen gör det oerhört mycket enklare för oss att uppdatera. Dessutom är vår biljettshop utbyggd i en första fas så att det ska bli betydligt lättare för er att följa med er beställning när den behandlas.
Vår förhoppning är också att de nya supporterprylarna som vi har i lager ska finnas ute till försäljning den här veckan. Under hösten siktar vi även på att ha en ny shop för våra egna souvenirer klar.
Vi kan redan nu säga att det inte kommer att göras några beställningar från Arsenal FC mer den här säsongen. Ni som vill köpa deras officiella souvenirer hänvisas till Arsenal.com.

När dety gäller forumet så fanns två val. Det ena var att firman som jobbat fram sidan åt oss skulle få lägga ner massor med tid för att få in det så att det fungerade med samma inloggning. Det andra var att starta ett nytt som passar in i det system vi nu använder.
Vi valde det andra och har medvetet satt upp en rad fasta trådar så att vi kan få fason på diskussionerna.
Vi hoppas så klart att ni ska gilla det nya forumet och göra det än mer aktivt än det förra.