Medlemmar: 5432 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Lämnar Gallas Arsenal för spel i Italien?

Gallas jagas av Milan

fre 28 nov 2008 kl 01:00

Han har varit kritiserad och fråntagits kaptensbindeln. Nu jagas den förre lagkaptenen av AC Milan.

AC Milan planerar att lägga ett bud på 5 miljoner pund för Arsenals franskemittback William Gallas. Milantränaren Carlo Ancelotti vill ha en ersättare till den 40-åriga Paolo Maldini och den skadade Alessando Nesta. Ancelotti är övertygad om att han ska kunna locka fransmannen till San Siro efter den senaste tidens strul. Gallas har 2,5 år kvar på kontraktet med The Gunners, och Milan är ett utav få klubblag i Europa som skulle kunna klara av att tillgodose fransmannens lönekrav.

Gallas har idag en veckolön på 80 000 pund. Skulle det bli aktuellt så släpps han bara om Arsenal hittar en ersättare som är tillgänglig för spel i Champions League.