Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vem ska göra målen när Eduardo är skadad?

Cupspel = mål?

tis 24 feb 2009 kl 15:23

Efter 4-0 mot Cardiff trodde man kanske att proppen var ur. 0-0 mot Sunderland visade att cuperna är vår enda möjlighet till troféer i år.

Som vanligt förefaller Wenger betydligt mer oförbryllad än supportrarna över de senaste resultaten och hänvisar till att vi har chanser och att det bara är fråga om tid innan det lossnar för våra ungdomar.

Mot Roma som på sistone har hittat formen gäller det att göra mål. Problemet är att Adebayor och Eduardo inte kan spela på grund av skada. Just Eduardos skada kommer olyckligt och frågan är om han inte fick spela för tidigt i succématchen mot Cardiff. van Persie och Bendtner på topp alltså. Det är ingen vinnande kombination om vi ser till säsongen, men CL är en helt annan tävling.

Får vi bara styr på Romas mittfält så ska det här kunna gå vägen, särskilt eftersom Romas ikon Totti inte gjort mål mot engelskt motstånd på de tio matcher som spelats. Wenger poängterar vårt starka försvar och menar att det nu är dags att hitta balansen mellan försvar och anfall. Arsjavin är inte tillgänglig för spel eftersom han spelat för Zenith tidigare under turneringen.

Detta betyder att Song och Denilson ska hålla i taktpinnen och det är inte med tillförsikt man ser dem utföra uppgiften. Hursomhelst, en ny match, nya förutsättningar.  Visst kan vi slå Roma, men det viktigaste är att undvika baklängesmål. 0-0?