Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bendtner och Arsenal fick inte hål på Fulham.

Oförmågan att göra mål håller i sig

lör 28 feb 2009 kl 20:18

Arsjavin fortsätter att visa att han kan vara en stöttepelare i Arsenal.

Ja, vad ska man säga? Magnus bad mig att fylla ut för honom idag eftersom han var bortrest. Men vart ska man börja? Själv satt jag med mina Arsenalbröder på jeffan och såg eländet i Göteborg. Jag frågade mina Arsenalvänner om de hade något som de ville ha med men de bara skakade på huvudena. Besvikelsen var för stor.

Ska man vara ärlig så har det ju faktiskt börjat se riktigt bra ut de senaste matcherna. Jag börjar med det positiva. Vi har ju faktiskt börjat spela boll emellanåt som vi gjorde förra säsongen och bitvis i början på denna.

Det kändes som vi lirade mot ett bättre lag än vi gjorde. Fulham kunde lika väl vunnit som vi. Denna matchen kändes mer som en Arsenal mot  något av top fyra lagen. Pinsamt är ordet. Vi skapade massor (som vanligt) men oförmågan att göra mål är hemsk. Men så gjorde Fulham, de kunde gjort både ett och två mål. Jag blev överlycklig när jag såg laguppställningen men där slutar det positiva.

Vela som jag älskar var blek. Nasri som var en av CL matchens bästa spelare var kreativ och hade mycket boll MEN gjorde fel beslut som oftast a´la Hleb. Idag så  skjuter Arsenal aldrig i första läget (som vanligt) och försöker allt som oftast att lägga rätt bollen för att skjuta och det speglar väl rätt många av våra mål chanser.
RvP borde satt två av sina chanser. Arshavin gjorde ett grymt pass och där ska det vara mål. Jag skulle kunna skriva ner många i laget idag även om vi bitvis spelade bra men jag undrar om Wenger glömt bort hur han vill AFC ska spela? För att vara med AFC skulle man vara snabb, passningssäker och ung. Diaby, Denilson och Song fixar en av dessa.

Jag känner att jag är för besviken att skriva en objektiv rapport  så jag ber om ursäkt för detta. Enda ljuspunkten i matchen för min del var att Arsjavin kommer vara en resurs. Nästa säsong om/när alla är friska så kommer det bli en hälsosam konkurrens vilket inte råder nu när Diaby/Denilson/Song är givna i första elvan.

Inga betyg från mig som Magnus och co brukar köra när de kör sina matchrapporter som de gör det så bra. Men vinner vi inte hemma mot Fulham så ska ingen ha godkänt även om baklinjen fortsätter vara stabil även om det var vissa misstag.