Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ungraren Balazs Dzudzsak ryktas till Arsenal.

Dzudzsak: "Arsenal vill ha mig"

tor 20 aug 2009 kl 15:21

Wenger ser ut att vilja ha en ny yttermittfältare, PSV Eindhovens Balazs Dzudzsak ser ut att vara denna. Enligt han själv.

Dzudasak som för närvarande spelar i den holländska toppklubben PSV Eindhoven har gjort över 50 ligaframträdanden för sin klubb och på dessa gjort 17 mål sedan han kom till klubben 2008. Hans senaste framträdande mot Ajax kan ha varit hans livs bästa match när han med två mål avgjorde ett spännande 4-3-möte. Men nu kan Ungraren vara på väg bort, enligt han själv.
- Jag har just fått nyheten om att Arsenal vill ha mig, säger han till fourfourtwo.com.
- Om en så stor klubb är intresserad av dig, är det inget fel att vara stolt över en sådan sak.

Men Dzudzsaks agent har gjort sitt jobb och tonat ner det hela en aning.
- Jag har också hört ryktena om det förmodade Arsenal intresset men jag kan varken bekräfta eller förneka denna nyhet. Allt jag vet är det som står i tidningen, den enda skillnaden är att jag är i kontakt med andra spelare och agenter, och ryktet har spridits bland oss också. Men jag kan inte prata om några konkreta saker. Balazs har det bra i PSV, han gjorde en väldigt bra match mot Ajax och vill gärna upprepa det så mycket som möjligt. Och såklart förbereder han sig för Ungerns VM kval som kan komma att bli en viktig vändpunkt i hans karriär. Lyckligtvis vet han själv vad han måste göra för att bli en bra fotbollsspelare.