Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Hangeland har ryktats till Arsenal, men Wenger förnekar.

Sista dagen på transferfönstret

tis 1 sep 2009 kl 09:30

Ja du Wenger blir det några sista minuten värvningar? 

Idag klockan 18.00 stänger transferfönstret för den här gången och frågan alla ställer sig är om Wenger kommer sin vana trogen att köpa/låna någon spelare minuten innan fönstret stänger eller om han är nöjd med sin trupp. Vi får se vad som händer och om någon på forumet säger för mycket och bli tvungen att "äta upp sina ord" eller sin disktrasa som blev fallet med Beach.

Ryktena tar såklart fart nu så här sista dagen och jag tänkte lista 3 spelare som det har varit mycket snack om i media under sommaren.

Marouane Chamakh
Nationalitet:
Marockan
Klubb:
Bordeaux
Position:
Forward
Pris:
£5-8 miljoner
Kuriosa: Enligt utsago så har Wenger lagt bud på Chamakh nu i sommar som Bordeaux inte anser vara i närheten av deras värderingen av spelaren. Bordeaux riskerar dock att marockanen kommer att gå på free transfer nästa sommar då hans kontrakt går ut då så de kanske blir tvungna att sänka sitt pris om de ska få några pengar alls för honom. Frågan är om Wenger är där och hugger då eller om han är nöjd med sin forwardsuppsättning?

Blaise Matuidi
Nationalitet:
Fransman
Klubb:
St Etienne
Position:
Defensiv innermittfältare/deep lying playmaker
Pris:
£6 milj
Kuriosa: Trots att Wenger för en vecka sen sa att han inte har gjort någon ansats att knyta till sig Matuidi så är detta ett rykte som vägrar att försvinna. Det beror kanske på att Matuidi är en fransk spelare med afrikanskt ursprung samt att han spelar på en position där de flesta anser att vi bör förstärka. Matuidi skulle kunna vara lösningen på problemet med att Song försvinner iväg på Afrikanaska Mästerskapen efter nyår.

Brede Hangeland
Nationalitet:
Norrman
Klubb:
Fulham
Position:
Mittback
Pris:
£12-15 miljoner
Kuriosa:
Det har snackats om den långe norrmannen hela sommaren då i princip alla har varit överens om att vi borde köpa en mittback. Tidningar har även citerat Wenger där han har sagt att det finns ett intresse för Brede men att ingen kontakt har tagits med Fulham. Nyligen gick man ut från Fulhams håll och sa att ingen kontakt hade tagits med dem från något lag angående ett köp av norrmannen.
Detta i kombination med att Wenger har sagt ... “No we are not on this [Hangeland] case,” ... på frågan om han är intresserad av Hangeland gör det väldigt otroligt att vi skulle värva honom. Men vem vet? Det har hänt konstigare grejer sista dagen.

Bubblare: Patrick Vieira (mittfältare, Inter), Neven Subotic (mittback, Borussia Dortmund), Steven Taylor (mittback, Newcastle), Rafael Van der Vaart (mittfältare, Real Madrid).