Medlemmar: 8781 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger belönar Eastmond med en plats i truppen.

Eastmond med i truppen mot Wolves

lör 7 nov 2009 kl 01:36

Under sina 13 år i Arsenal har Wenger lyckats skrapa ihop 1000 poäng, och att det skulle bli 1003 poäng ikväll känns inte allt för otroligt.

Wolverhampton har inte lyckats slå Arsenal på 30 år, och att den sviten skulle brytas ikväll känns föga troligt. Inte mycket talar för Wolves, som inte lyckats med mycket den här säsongen. De har endast lyckats plocka hem en trepoängare hemma på Molineux, en 2-1-seger mot Fulham. Laget har inte heller vunnit på sex matcher.

Arsenal däremot har vunnit de tre senaste matcherna, van Persie ser ut att ha hittat målskyttet på riktigt och levererat 7 mål på 7 matcher, Wenger har aldrig förlorat mot Wolverhampton under sin tid i klubben och chansen att kunna komma ikapp Chelsea och United som möts i helgen hjälper nog till med motivationen. Robin Van Persie anser denna match som ytterst viktig med tanke på att Chelsea och United möts i helgen. "Vill vi vara med i titelracet måste vi vinna " säger holländaren.

Skadeläget är på bättringsvägen, men Denilson, Clichy, Bendtner, Traore, Vela, Djourou, Walcott, Fabianski, och Wilshere får se matchen från läktarplats. Vela och Traore är dock väldigt nära att bli friska, och de väntas börja träna efter landslagsuppehållet.
Craig Eastmond har belönats med en plats i 18-mannatruppen ikväll efter sin fina insats i Carling Cup mot Liverpool, så engelsmannen kanske kan få Premier League debutera på Molineux ikväll.

Wenger har ingen anledning att vila någon spelare med tanke på landslagsuppehållet som följer, och jag tror inte att le Boss är sugen på att tappa ännu mer onödiga poäng så jag tror han ställer upp med en liknande startelva denna:

Almunia
Sagna, Gallas, Vermaelen, Gibbs
Song, Diaby, Fabregas
Nasri, Arsjavin, van Persie