Medlemmar: 8708 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey kan få chansen från start mot Bolton.

Hängmatch

tis 5 jan 2010 kl 19:24

Arsenal tar emot Bolton i den numera berömda hängmatchen. Nu gäller det andraplatsen!

Bolton låter fortfarande illa i många Gooners öron. Under Sam Allardyces dagar var Bolton ett sluggerlag som passade Arsenal väldigt illa, men sedan de "glansdagarna" har Arsenal vunnit de sex senaste matcherna och epitetet bogeyteam får väl anses borta.

Song och Eboue har lämnat för afrikanska mästerskapen och därför får det väl anses välkommet att Denilson är klar för spel igen. Han lär väl ta en mittfältsplats och frågan är i övrigt hur Wenger resonerar. Diaby som har gjort ett par bra insatser är kanske tänkt som Songs ersättare, men även Ramsey spekuleras in där. Vi får se imorgon.

Arsjavin kan vara tillbaka och det ger Eduardo lite mindre press. Förhoppningsvis vill kroaten visa ännu mer vad han kan efter drömnicken mot West Ham.

Bolton har gått väldigt tungt den här säsongen och har nyligen sparkat tränaren Gary Megson och är på jakt efter gamle Boltonspelaren Owen Coyle som ny tränare. Ingenting ser ut att bli klart till morgondagens match, vilket kan vara positivt för oss. Nya managers har en förmåga att ge sitt lag en nytändning som gärna får komma mot andra lag. Ett håglöst Bolton är vad vi behöver för att enkelt sätta en seger och kunna koncentrera oss på Everton på lördag.