Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sol kan ingå i matchtruppen mot Bolton i helgen om alla papper hinner bli klara.

Campbell klar för Arsenal igen

ons 13 jan 2010 kl 17:11

Sol Campbell har tränat med Arsenal i två månader. I går spelade han med reserverna - på söndag kan mittbacken vara med i matchtruppen mot Bolton.

Sol Campbell spelade 45 minuter i går kväll på Upton Park när Arsenals reserver slog West Hams med 4-2.
Mittbacken har signerat ett kontrakt för resten av säsongen,
Och om alla papper hinner bli klara kan 35-åringen ingå i Arsene Wengers matchtrupp mot Bolton Wanderers på söndag eftermiddag.

- Det är ett par detaljer som måste lösas, men kontraktet är påskrivet och jag är en Arsenalspelare till säsongens slut. Det känns fantastiskt, säger Campbell till Skysports.

Mittbacken säger också att han har det som krävs för att kunna prestera vad som krävs på högsta nivå.
- Arsene Wenger har varit en inspirationskälla för mig. Han har sett mig träna i två månader och han skulle inte ta in mig om han inte gillat det han sett, säger Campbell.

Den förre engelske landslagsspelare kom förra gången till Arsenal 2001 i en oerhört kontroversiell övergång från Tottenham det blev totalt 135 matcher och åtta mål i den rödvita tröjan. Det blev också två ligatitlar och tre FA-cupvinster. 2006 lämnade han Arsenal för spel i Portsmouth för att 2009 gå till Sven-Göran Erikssons Notts County. Det blev dock bara en match i Nottinghamlaget innan han bröt kontraktet.

Campbell har haft förfrågningar från flera andra klubbar, bland annat Newcastle och Hull, under tiden han tränat med The Gunners.