Medlemmar: 8825 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Savic säger att Wenger vill värva honom i maj.

Stefan Savic ny mittback?

tor 4 feb 2010 kl 09:58

Det blev inga spektakulära januariförvärv. Men däremot ett i maj? Åtminstone om man ska tro Wenger-älskaren Stefan Savic.

Den 19-årige mittbacken Stefan Savic från Montenegro hävdar att han har kommit överens om ett kontrakt med Arsenal före andra intresserade Premier League-klubbar. Om allt går som det ska, kommer han ansluta till klubben i maj, även om han redan nu tränar med A-laget.
- Det fanns erbjudanden från Tottenham och Birmingham, men när ett samtal kom från Arsenal, hade jag inga större tvivel, säger Savic till serbiska tidningen Blic.
- Wenger såg till att mina papper ordnades för mig och att mitt arbetstillstånd förlängdes så att jag kan vara med på fler träningspass. Han är mannen. Han har otrolig auktoritet i klubben, alla lyssnar på honom. Assistenter leder träningar och han bara övervakar. Ingenting kan undkomma honom.

Fram till sommaren kommer dock montenegrinen fortsätta att spela med BSK Borča i den serbiska högstaligan.
- Ett förhandskontrakt kommer att undertecknas på torsdag och då kommer jag att återvända till Belgrad och BSK för att förbereda för fortsättningen (av säsongen). Jag kommer att spela med BSK till i maj.

Mittbacken, född 8 januari 1992, har spelat fem U21-landskamper och blev nyligen utsedd till Montenegros bästa unga spelare för 2009.