Medlemmar: 6340 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsjavin föredrar Song om mittback när Vermaelen saknas.

Arsjavin hoppas på Song

ons 24 mar 2010 kl 14:49

Thomas Vermaelens utvisning lyckades inte överklagas - och nu hoppas Arsjavin på att Song tar hans plats i mittförsvaret.

Andrej Arsjavin hoppas på att Alexander Song tar plats i försvaret brevid Sol Campbell i helgens match mot Birmingham. Vermaelen som har varit det självklara valet har som bekant en match avstängning efter incidenten i West Ham-matchen.

Valet om vem som ska ta plats brevid storspelande Sol Campbell står mellan Silvestre och Song. I matchen mot West Ham tog Song plats i mittförsvaret - och kamerunen gjorde ett fint jobb i Vermaelens frånvaro. Och om Arsjavin får bestämma kommer han även spela där på lördag.
- Jag hoppas, som vi såg förra matchen, att Alex Song ersätter honom och då kommer vi inte ha några stora problem i försvaret, säger ryssen.