Medlemmar: 8814 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Arsenal Sweden kliver nu in på Twitter.

Arsenal Sweden finns nu på Twitter

fre 14 maj 2010 kl 17:46

Nu är det dags för Arsenal Sweden att erövra de sociala medierna! Först ut blir Twitter där ni fr.o.m nu kommer att ha möjligheten att följa allt som händer kring Arsenal och Arsenal Sweden.

Sociala medier utgör idag en stor del av Internet. En så pass stor del att Arsenal Sweden nu väljer att ta steget ut i den stora och spännande världen. Först ut är Twitter där ni kommer att få uppdateringar, åsikter och nyheter under hela sommaren!

Twitter är ett stort socialt nätverk fullt av miljontals mikrobloggar. En mikroblogg är en blogg där antalet tecken per inlägg är begränsat. På Twitter får inte ett inlägg vara längre än 140 tecken. Meningen är inte att man ska skriva långa blogginlägg, utan meningen är att man ska ge korta åsikter om allt mellan himmel och jord samt uppdateringar kring allt som händer i världen. I vårt fall kommer vi att leverera allt från länkar till intressanta nyheter till egna tankar om Arsenal. Med tanke på att Twitter är en internationell scen kommer vi att blanda engelska och svenska (mest svenska!).

Man behöver inte vara medlem för att följa en Twitter, utan allt ni behöver göra är att klicka er in på vår officiella twitter som finns att hitta här.

http://twitter.com/arsenalsweden