Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Info från supporterklubben.

Information från Arsenal Sweden

lör 22 maj 2010 kl 14:41

Säsongen 2009-10 är avslutad för Arsenals del. Men redan nu börjar Arsenal Sweden blicka mot nästa.

Medlemskap

Det nuvarande medlemskapet slutar gälla den 30 juni, och det kommer därmed att vara möjligt att betala in den nya medlemsavgiften 1 juli. Priset är oförändrat 250:- för vuxenmedlemskap, 350:- för familjemedlemskap och 50:- för ungdomsmedlemskap.

 

Biljetter

 

Biljettansökning för höstens hemmamatcher öppnar några veckor efter det att spelschemat släpps, vilket normalt sett är runt midsommar. För att ha möjlighet att ansöka om biljetter till de första matcherna nästa säsong måste du ha betalt in din medlemavgift så fort som möjligt efter 1 juni.

 

Nästa säsongs hemmatröja

 

Arsenal kommer inom kort att presentera nästa säsongs hemmatröja, och den kommer att säljas på Arsenal.se. Håll utkik på sajten för mer detaljer om detta.

 

Kanonmagasinet

 

Nummer 37 av Kanonmagasinet skickas till tryckeriet under nästa vecka, och kommer att nå medlemmarna efter ytterligare någon vecka. Ur innehållet: Storyn om när sju Arsenalspelare var med i det engelska landslag som mötte Mussolinis Italien på Highbury, intervju med Emelie Ölander, reserapport från Barcelona, med mera.

 

Jobba för supporterklubben

 

Vi har fått ganska bra gensvar på annonsen i Kanonmagasinet 36, men vi söker alltid fler medarbetare. Är du intresserad av att jobba för klubben, till exempel genom att skriva nyheter, arbeta med programmering av hemsidan eller designa souvenirer, skicka ett mail till axel.asplund@arsenal.se eller jocke.lander@arsenal.se och berätta vad du är intresserad av att bidra med.