Medlemmar: 7619 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bendtner vann "Arsenalmatchen" i VM.

VM-duellen reloaded

sön 20 jun 2010 kl 14:36

På lördagen spelade Nicklas Bendtners Danmark mot Alexandre Songs Kamerun. Danmark gick segrande ur mötet efter mål och assist av dansken och har nu chans på slutspel.

Efter den något överraskande petningen mot Japan fick Alexandre Song chansen på Kameruns mittfält i matchen mot Danmark. Det blev dock ingen seger för Song då lagkamreten från Arsenal, Nicklas Bendtner, visade stor form och gjorde ett mål samt spelade fram till ett annat. Danmark vann till slut med 2-1.

Resultatet innebär att Kamerun är utslaget ur VM, medan Danmark har god chans på slutspel då de har allt i egna händer. Vinner de mot Japan på torsdag går de vidare från gruppen, alla andra resultat innebär att de är utslagna till förmån för Japan.

Även Robin van Persie spelade igår när Holland mötte Japan, och med en assist till Wesley Sneijder bidrog han i högsta grad till 1-0 segern. Vinsten innebär att Holland nu är klara för slutspelet.