Medlemmar: 8883 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nicklas Bendtner och Caroline Fleming ska bli föräldrar.

Bendtner ska bli pappa

mån 12 jul 2010 kl 17:22

Nicklas Bendtners VM blev mindre lyckat, men nu står det klart att den unge dansken skall bli pappa. Kanske kan den tryggheten få honom att prestera bättre i Arsenal?

Förra sommaren möttes Nicklas Bendtner, 22, och den danska baronessan Caroline Fleming, 34. Det blev kärlek vid första ögonkastet när dessa två turturduvor träffades och ända sedan dess har de setts tillsammans otaligt många gånger. Bara efter att ha varit tillsammans i ett år står det nu klart att Nicklas Bendtner skall bli pappa.

På sin egen hemsida skriver Nicklas följande:
"Det här är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv! Jag skall bli fader - har precis sett vår bebis på en ultraljudsundersökning, och jag kan inte vänta till dagen då min förlovade ska föda. Vi är obeskrivligt glada och gläder oss helt sanslöst åt att se vår bebis för första gången. Vi har precis haft en oförglömlig semester tillsammans och är nu i USA med hela familjen. Jag önskar er alla en lika lycklig semester som min."

Nicklas Bendtner har sedan han kom till Arsenal ofta klassats som en bråkstake. Han har både varit med om interna stridigheter och sena fyllor. Nu verkar det dock som om tryggheten smugit sig in i hans liv. Om något så är det väl det som kan få honom att prestera ännu bättre i Arsenal!

Undertecknad vill också gratta användaren Jokkster som även han blivit fader. Jag önskar både Jokkster och Nicklas all lycka till med faderskapet.