Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Nasri är precis som Wenger skeptisk till de engelska domarna.

Nasri kritisk mot domarkåren

tis 5 okt 2010 kl 09:07

Arsenal har de senare åren drabbats av tunga skador efter fula tacklingar. Wenger har sedan tidigare kritiserat domarnas arbete, nu är det Nasris tur.

Ramsey, Eduardo, Diaby ... Listan kan göras lång på de spelare som, efter fula tacklingar, skadats allvarligt och blivit borta ifrån spel ett långt tag. Eduardos skada gjorde att han tappade balans i sin utveckling och kom aldrig riktigt tillbaka. Diaby kom stärkt ur helvetet medans Arsenalfansen nu väntar på Ramseys reabiliteringsanalys.

En som tycker att det får vara slut med dessa överfall är Arsenals Samir Nasri som efter De Jongs brutala tackling på landsmannen Ben Harfa nu riktar stark kritik mot domarkåren.
- De Jong har en viss ”stamtavla”, precis som Mark van Bommel. Domarna måste lära sig att de spelarna gör sådana här saker, säger Nasri.

Fransmannen menar att många av skadorna är olyckshändelser och något som alltid kommer hända i fotboll. Men tillägger också en syrlig kommentar om männen med pipan:
- Saker och ting kan gå fel, med tanke på hur laddade alla är. Men skyddas vi tillräckligt i England? Jag tycker inte det.