Medlemmar: 8066 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Skriver Arsjavin på och stannar i Arsenal?

Arsenal vill förlänga med Arsjavin

ons 27 okt 2010 kl 08:01

Andrey Arsjavin kom till Arsenal i januari 2009 och imponerade därefter stort. Trots en motig säsongsinledning vill nu Arsenal förlänga ryssens kontrakt.

Nationalrätten i Ryssland är Borsjtj och är en sorts röd soppa gjord på rödbetor. Om det är detta Arsjavin äter på kvällarna är icke kännbart men enligt The Sun får nu Arsenals ryske kantspringare chansen att mätta sig på detta ytterligare i London. Enligt tidningen skall Arshavin bli erbjuden ett nytt kontrakt värt ungefärliga 40 miljoner om året.

Andrej Arsjavin kontrakt går inte ut förens 2012 men man vill redan nu göra honom till en av klubbens bäst betalda och försäkra sig om att han stannar i klubben. Wengers policy, som bland annat fick William Gallas att lämna, är att bara förlänga med ett år för spelare över 30 år. En policy han inte gör något undantag för när det gäller ryssen. Kontraktet skall därmed gälla till 2013.