Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsjavin vässar hårt på att hitta formen igen.

Arsjavin medger svacka

tor 27 jan 2011 kl 14:34

Andrej Arsjavin har inte spelat ifrån start i ligan sedan förlusten borta mot Manchester United den 13 December. Nu säger Arsjavin att han är i en svacka.

Andrej Arsjavin är poängbäst i hela Arsenals trupp om man har samtliga tävlingar i beaktning. Trots detta är Arsenals ryss förpassad till bänken och får nöja sig med cupfotboll. Arsjavin säger nu själv att han inte känner sig i form, men har svårt att tala om varför:
- Jag är rädd för att ta initiativ. När jag får bollen vet jag inte vad jag skall göra. Jag tänker att om jag dribblar, kommer jag då förlora bollen. Eller om jag passar, tror alla att jag bara vill bli av med bollen då. Tyvärr finns det ingen knapp som stänger av sådant. Jag behöver träna och spela. När jag börjat göra det igen kommer mod och automatiska beslut att komma tillbaka.

Andrej Arsjavin har varit en av de spelare som det ryktats om bort ifrån klubben. Men han vill stanna och tränar extra för att hitta tillbaka till formen:
- Sedan början av säsongen dricker jag knappt cola, än mindre alkohol. Tränarna ger mig extra övningar med syfte på snabbhet. Jag tror bara detta är en period, och jag måste komma igenom den.

Källa: The Sun