Medlemmar: 8912 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger tror Arsenal kan vinna allt den här säsongen.

Wenger går för kvadrupeln

fre 18 feb 2011 kl 17:27

Efter att inte ha vunnit en titel sedan 2005 har Arsenal satt sig i fina positioner i samtliga fyra turneringar. Nu siktar Wenger på att vinna alla fyra.

När Arsenal rodde hem FA-cupen 2005 trodde inte många att det skulle dröja fem år innan man tog nästa titel. Det finns chans till att den titellösa tiden växer ytterligare, men Wengers mannar har satt sig i ett ypperligt läge inför de avslutande månaderna av säsongen.
- Vi vill vinna varenda tävling. Hur långt vi kan gå? Personligen tror jag vi kan vinna alla fyra, men det finns också chans till respass ur samtliga. Allt beror på oss själva, hur mycket engagemang vi visar, menar Wenger.

Arsenal spelar på söndag femte omgången i FA-cupen. Söndag den 27 februari så spelar man ligacupfinal mot Birmingham. Den åttonde mars spelar man returmötet mot Barcelona och ligan fortsätter den 23:e februari då Stoke gästar Emirates.
- Vi vet hur tuff matchen mot Leyton Orient kommer bli. Vi har lärt oss en läxa från matcherna mot Leeds och Huddersfield. Vi kommer ha respekt för motståndet på söndag, avslutar Wenger.

Källa: Sky Sports