Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Över 1 000 personer följer nu Arsenal Sweden på Twitter.

Arsenal Sweden når Twitter-milstolpe

tor 25 aug 2011 kl 10:36

Efter lite mer än ett år följs nu Arsenal Sweden av mer än tusen personer på den välkända sajten. Vi vill tacka för ert stöd och hoppas att ni fortsätter följa galenskaperna på Twitter.

Sociala medier utgör idag en stor del av Internet. En så pass stor del att Arsenal Sweden för lite mer än ett år sedan valde att ta steget ut i den stora och spännande världen. Efter många nyheter, åsikter och trevliga samtal med gooners runt om i hela världen har det gett resultat och Arsenal Sweden följs nu av mer än 1000 personer på Twitter.

Tusen personer kan inte tyckas vara mycket om man jämför sig med den så kallade twittereliten, men värt att notera är att Arsenal Sweden har dubbelt så många followers än vad Liverpool Sweden (216 st.), Manchester United Swedish Supporters (137 st.) och Tottenham Sweden (109 st.) har tillsammans.

40 % av våra followers kommer från Sverige medan 22 % är från Storbritannien. 8 % kommer från USA och resten från andra länder runtom i världen. Vi blandar både engelska och svenska tweets och just nu är det Kristonel Elwe (kicken) och Jacob Lennartson (jackonella) som twittrar å föreningens vägar.

Vi vill ännu en gång tacka för alla "tweets", "mentions", "FF's" och "follows" genom åren och hoppas att ni fortsätter att hålla er uppdaterade både på hemsidan, Facebook och Twitter.
Tack!