Medlemmar: 8804 st.
Visa menyn

Podcast 2: Jonas Dahlquist

fre 2 sep 2011 kl 15:55

Arsenal Swedens podcast rullar vidare och ikväll har vi med oss Canal+ expertkommentator Jonas Dahlquist samt supporterföreningens verksamhetschef Jocke Lander. Häng med!

Premiären av Arsenal Swedens nystartade podcast blev en jättestor succé och idag rullar den vidare med helt nya gäster, ett par förbättringar och ännu mer diskussionsmaterial. Vi vill redan nu tacka för all feedback och vi skall utan tvekan se till att förbättra formatet, vecka efter vecka. Redan den här veckan har vi förbättrat både ett och annat och vi hoppas att podcasten går hem i stugorna! Det har varit många av er som velat se vår podcast ute på iTunes, men innan vi tar ett beslut om det vill vi bli varma i kläderna. Vi lovar dock att tänka på saken!

I andra avsnittet för den här säsongen har vi med oss Arsenal Swedens verksamhetschef och f.d. ordförande Jocke Lander samt Canal+ expertkommentator och mångsysslare Jonas Dahlquist. Tillsammans med undertecknad, Kristonel Elwe, diskuterar vi bl.a. Arsenals sommar, transferfönstrets sista dygn, Manchester United-förlusten och en hel del annat!

Ta en kopp kaffe, sätt er ner i lugn och ro och fortsätt lyssna på Arsenal Swedens podcast! Ni kommer inte att ångra det!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen axel.asplund@arsenal.se eller kristonel.elwe@arsenal.se