Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Podcast 3: Arsenal Swedens start

sön 11 sep 2011 kl 10:35

Arsenal Swedens podcast rullar vidare och ikväll har vi lite av ett specialavsnitt då vi tar reda på hur Arsenal Sweden egentligen startades, utvecklades och var man befinner sig idag. Gäster är Jocke Lander och Mats Wilner.

Efter två lyckoartade avsnitt av Arsenal Swedens podcast är det nu dags för det tredje avsnittet för den här säsongen. Den här gången har vi ett specialavsnitt redo då vi pratar med två av de sex personer som var med och startade supporterföreningen för så länge som för tio år sedan.

Mats Wilner och Jocke Lander har hängt med ända sedan starten år 2001 och har under sina tio år i Arsenal Sweden upplevt det mesta. I dagens podcast får vi veta hur det hela började, att Thierry Henry fått ta emot en svensk dalahäst och även information kring den SVT-dokumentär som gjordes om supporterföreningen i början av 00-talet.

Ta en kopp kaffe, sätt er ner i lugn och ro och fortsätt lyssna på Arsenal Swedens podcast! Ni kommer inte att ångra
det!

P.S. Vi får ursäkta för att det under avsnittet stundtals hörs ett eko i bakgrunden. Vi försökte ordna till det, men lyckades dessvärre inte. D.S.

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se, axel.asplund@arsenal.se eller jocke.lander@arsenal.se