Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Podcast 7: RvP och Walcott

mån 24 okt 2011 kl 19:46

Arsenal Swedens podcast rullar vidare och denna gången fyller vi avsnittet med storslagna diskussioner om Robin van Persie, Theo Walcott & Manchester-derbyt. Det är bara att hänga med!

Podcasten börjar göra sig allt mer hemmastadd och lyssnarantalet bara växer och växer! Det blir heller inte sämre av att Arsenal vunnit sex av sina sju senaste matcher, bara ett av många samtalsämnen i kvällens podcast!

Med oss den här veckan har vi de frekventa panelmedlemmarna Jocke Lander och Axel Asplund som får sällskap av ingen annan än Andreas Andersson. Allt från Theo Walcotts usla säsongsinledning till det osannolika resultatet i Manchester-derbyt betas av med skratt, diskussioner och frågetecken.

Missa inte kvällens podcast, utan sätt er ner i lugn och ro med en kopp kaffe och bara njut! Ni kommer inte att ångra det!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se, axel.asplund@arsenal.se eller jocke.lander@arsenal.se