Medlemmar: 8782 st.
Visa menyn

Podcast 6: Money, money

tor 13 okt 2011 kl 17:34

I och med landslagsuppehållet tog även Arsenal Swedens podcast ett välbehövligt break, men nu är vi tillbaka med ett specialavsnitt som berör Arsenals styrelse och finanser! Lyssna!

Det har gått en och en halv vecka sedan The Gunners förlorade prestigemötet mot Tottenham. En förlust som följdes upp av ännu ett landslagsuppehåll och ett välbehövligt break för många. Även vi tog ett nödvändigt uppehåll, men nu är vi tillbaka bättre än någonsin!

Dagens avsnitt är ett specialavsnitt som enbart kommer behandla kanske det hetaste samtalsämnenan för tillfället när det kommer till Arsenal. Vår frekvente panelmedlem Jocke Lander får idag sällskap av två Arsenal Sweden-medlemmar (Fredrik Tillberg och Henrik Skoog) för att diskutera Arsenals finansiella tillgångar samt klubbens styrelse som gång på gång blivit kritiserad av såväl supportrar som f.d. styrelsemedlemmar.

Hur mycket tillgångar har vi? Varför spenderar vi inte mer pengar? Vad spenderas pengarna på? Hur påverkas Arsenal av konkurrenternas finansiella överlägsenhet? Hur stor skuld bär styrelsen i klubbens formsvacka? Stan Kroenke eller Alisher Usmanov - vem är bättre?

Missa inte kvällens podcast, utan sätt er ner i lugn och ro och lyssna och njut! Ni kommer inte att ångra det.

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se, axel.asplund@arsenal.se eller jocke.lander@arsenal.se