Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Podcast 8: Smällen på Stamford Bridge

sön 30 okt 2011 kl 20:37

Arsenal Swedens podcastgäng glädjer sig självfallet åt en fantastisk trepoängare på Stamford Bridge, men man granskar även både gårdagens lyckade och mindre lyckade aktioner. Ta en paus i vardagen och lyssna!

Podcasten fortsätter att rulla vidare med veckoliga avsnitt och för första gången på länge är glädjen enorm efter att Arsenal lyckats knipa en oväntad 5-3-seger på Stamford Bridge. Med oss den här veckan har vi precis som vanligt ingen annan än Jocke Lander, den f.d. Arsenal Sweden-kassören Johan Luks samt forumveteranen "Jokkster" som ständigt bjuder på välforumelade inlägg.

Chelsea-matchen är huvudtemat i podcasten och gårdagens möte granskas noggrannt. Hur lyckades vi göra fem mål mot Chelsea? Hur viktig är Robin van Persie? Vad var inte lika lyckat igår? Är formsvackan över? Det är bara några frågor som får svar på tal när kvällens tre gäster diskuterar det fantastiska resultatet.

Utöver matchen mot Chelsea tas även Arsenals stigande formkurva upp samt anledningarna bakom den stora vändningen. Det görs även lite utrymme för Carling Cup-snack där nästa motstånd heter Manchester City.

Missa inte kvällens härliga podcast! Ta en kopp kaffe eller en stor kall samtidigt som ni njuter till ännu en podcast! Ni kommer inte att ångra de

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se, axel.asplund@arsenal.se eller jocke.lander@arsenal.se