Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack kan vara tillbaka i träning i mitten av december.

Wilshere: "Jag lämnar aldrig Arsenal"

sön 6 nov 2011 kl 19:44

Det är mycket som går Arsenals väg just nu. Flera spelare har prickat formen samtidigt som laget går väldigt bra. Och efter gårdagens match uttalade sig lagets framtida storstjärna om sin framtid.

Arsenal går som tåget och klättrar i ligan efter en riktigt dålig start på säsongen. Fans börjar återigen få tillbaka tron på sitt fotbollslag. Men inte nog med det, lagets framtida fixstjärna Jack Wilshere berättade under en spontanintervju med iFilm London att han aldrig tänker lämna Arsenal. På frågan om han kan lova att han stannar för evigt svarade ynglingen:
- Det kan jag lova, ja. Jag har varit i klubben sedan jag var nio år och lärt mig älska den. Jag har sett storspelare som Vieira, Bergkamp och Fabregas. Nu har vi en grupp nya unga spelare som Ramsey, jag själv och Gibbs. Jag älskar klubben och vill vara en del av dess framtid.

Vidare kommenterar Wilshere hans egna status och hur det känts att sitta på läktaren under säsongsstarten:
- Rehabiliteringen går väldigt långsamt för tillfället och det är frustrerande. Jag borde vara tillbaka i träning i mitten av December och sedan är det upp till bossen att ta ut mig till spel. Men det är frustrerande att sitta bredvid. Särskilt när vi var så nära att vinna något förra året. Vi slog Barcelona och var på gång, men sen slutade det väldigt ledsamt ändå.

Hela intervjun kan ni se HÄR.