Medlemmar: 8807 st.
Visa menyn

Podcast 9: Spelargenomgång

mån 7 nov 2011 kl 20:10

Arsenal Swedens podcast fortsätter i vanlig takt och ikväll tar vi upp alla förra veckans händelser. Allt från Champions League-mötet mot Marseille till betyg på våra spelare - häng med!

Podcasten fortsätter att rulla vidare med veckoliga avsnitt och nu när nästan en hel tredjedel av säsongen avverkats är det dags att damma av den stora betygsboken och se hur bra Arsenals spelare egentligen klarat sig under säsongsinledningen.

Den större delen av veckans program ägnas således åt att betygsätta de spelare som varit med och spelat fyra matcher eller fler på en skala mellan ett till fem. De som sätter betygen är Andreas Andersson och Fredrik Tillberg som tillsammans med programledaren Kristonel Elwe går igenom spelare efter spelare.

Betyg är dock inte allt som tas upp i veckans program, utan man hinner även med att beta av Champions League-matchen mot Marseille samt helgen storstilade seger mot West Bromwich. Arsenals formkurva pekar uppåt, men det finns även saker att förbättra, vilket även det avhandlas i veckans podcast.

Missa inte kvällens härliga podcast! Ta en kopp kaffe eller en stor kall samtidigt som ni njuter till ännu en podcast! Ni kommer inte att ångra det!

Ni är mer än gärna välkomna att lämna feedback, kommentarer eller tips på förbättringar genom att skicka mail till antingen kristonel.elwe@arsenal.se eller axel.asplund@arsenal.se