Medlemmar: 4732 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Watt byter låneklubb. Från Sheffield Wednesday till Crawley Town.

Crawley lånar Sanchez Watt

fre 27 jan 2012 kl 09:24

Watt som tidigare i januari kommit tillbaka från en låneperiod hos Sheffield Wednesday har nu skrivit på för Crawley Town där han stannar säsongen ut.

Strikern som är född i London återvände för bara någon vecka sedan till the Gunners efter att ha varit utlånad till League One-klubben Sheffield Wednesday. Igår skrev han på ett lånekontrakt med Crawley Town. Han kommer till Steve Evans lag som har gått från klarhet till klarhet under de senaste åren. Sanchez Watt kommer till klubben för att få mer A-lagserfarenhet samt försöka hjälpa klubben till uppflyttning från League Two till League One i slutet av denna säsong.

I veckan var han med och spelade när Arsenals reserver förlorade borta mot Fulham med 1-0. Denna säsong har han gjort sju mål på tio matcher i Reserve League South. I juli 2008 skrev han på ett proffskontrakt med Arsenal. I bagaget har han sedan tidigare vinst i FA Youth Cup samt utlåningsperioder i Leeds United och Southend United.